E-Handelsbetingelser

1. Indledning

Disse e-handelsbetingelser gælder for alle køb foretaget på hjemmesiden speedticket.dk, som ejes og drives af Boldbillet ApS, CVR.: 37772798, Friis Hansens Vej 5, 7100 Vejle
Hvis det er første gang, du handler på speedticket.dk, anbefaler vi, at du læser disse e-handelsbetingelser grundigt igennem.
speedticket.dk formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør.

2. Bestilling og levering

Billetter købes og betales online via speedticket.dk. Billetter fremsendes pr. pdf via e-mail direkte efter købet til kundens oplyste e-mail adresse.
Du kan afgive bestillinger online 24 timer i døgnet.
Når du har afgivet bestillingen, sender vi straks en ordrebekræftelse til dig pr. e-mail, som indeholder din bestilling, ordrenummer og de købte billetter.

3. Priser og betaling

Betaling for din bestilling trækkes fra dit betalingskort med det samme.
Den gældende pris er den pris, som på tidspunktet for bestillingen er angivet i den samlede oversigt over ordren, inden du accepterer. Alle opgivne priser er i danske kroner (DKK) inkl. moms (25 %).

Vi accepterer følgende betalingsmidler: Dankort/Visa Dankort, MasterCard, Maestro, Visa og Visa Electron, Apple Pay, MobilePay.

4. Klager, fortrydelsesret og reklamation

I henhold til "Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a" er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten.
Købelovens almindelige regler om reklamation i tilfælde af mangelfulde varer, forsinkede varer, eller varer, som ikke svarer til beskrivelsen, kan dog finde anvendelse.

Alle henvendelser om onlinekøb henvises til

Hav dit ordrenummer parat ved henvendelse.
Disse handelsbetingelser, og enhver købsaftale vedrørende køb af varer fra os, er underlagt dansk ret, undtaget danske lovvalgsregler.

5. Persondataoplysninger

Som bruger af speedticket.dk giver du os lov til at registrere og behandle personoplysninger om dig og dine aktiviteter. Disse informationer bruges til at gennemføre dine billetbestillinger.

speedticket.dk giver generelt ingen personlige data eller andre informationer indtastet på denne website videre til tredjemand. speedticket.dk forbeholder sig dog ret til at videregive navn, telefonnummer og e-mail til eventarrangøren og samarbejdspartnere med henblik på at opfylde det, du har anmodet om som bruger af speedticket.dk's billetsystem.

De personlige data indsamles med henblik på levering af billetter samt for at du som bruger kan kontaktes i tilfælde af aflysning eller flytning af et arrangement.

De data, som speedticket.dk registrerer, er reguleret af 'Lov om behandling af personoplysninger'. Dataansvarlig er speedticket.dk. Datatilsynet fører tilsyn med enhver behandling, der omfattes af loven. Du kan finde loven i sin helhed og læse om datatilsynet på: www.datatilsynet.dk.

Du kan altid ved henvendelse til speedticket.dk få oplyst hvilke oplysninger speedticket.dk har registreret om dig, ligesom du har mulighed for at gøre indsigelse mod oplysninger, der er registreret om dig i henhold til reglerne i Persondataloven.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.