Hvad gør man ved akut tandpine?

Når først man rammes af akut tandpine, rammer det altid en på det mest ubelejlige tidspunkt. Som regel er det når man er ude at rejse eller i weekenden, hvor sin normale tandlæge har lukket. Derfor er det altid fart at vide, hvor man kan finde en vagttandlæge, hvis der pludselig skulle opstå akut tandpine.

I København findes et stort antal af tandlæger og mange udbyder de samme services – ligesom de fleste også har korte arbejdsuger med enten en ugentlig dag, hvor klinikken er lukket eller korte dage. Derfor kan det for mange mennesker, der i forvejen får sent fri, være svært at få en tid hos sin tandlæge, hvis man skulle opleve akut tandpine eller et andet problem, hvor der er brug for hurtig tandlægeassistance.

For patienter hos Tandlægecenter Højbro Plads behøves der ikke at spekulere i eventuelle problemer ved akut opstået tandpine, da der minimum er åbent fra 8-16 alle dage. De fleste af dagene hedder åbningstiden dog fra 8-18 og dette omfatter endda både weekender OG helligdage, og det er derfor altid muligt at få en kyndig tandlæge til at ordre sine tænder.

Vagttandlæge uden for normale åbningstider

Ikke nok med at man hos Tandlægecenter Højbro Plads næsten altid kan få en tid hos tandlægen, hvad enten det er i hverdag eller weekend, så har de også en vagttandlæge tilknyttet, hvis man skulle opleve akut tandpine. En vagttandlæge vil være som sendt fra himlen, hvis først du knækker en tand, mister en plombering eller andre ubehageligheder, og af samme grund kan det være en kæmpe fordel, når man skal vælge tandlæge, at vælge en tandlæge, der har en vagttandlæge tilknyttet sin klinik.

Tandlægecenter Højbro Plads’ vagttandlæge kan kontaktes 24 timer i døgnet og 365 dage om året på akut telefonen 31 31 13 06