Historien om en tandlæge i Hellerup

historie-1970erneTandlægen i Hellerup har siden 1960erne været en tandklinik. Den har en lang historie bag sig med mange år som tandklinik. En mand ved navn Bent Johnson startede klinikken, hvorefter tandlæge Nils Albinus overtog tandklinikken i 1982. Som årene gik, ville Nils Albinus prøve nye udfordringer og tog til udlandet, herefter overtog Frederik Upton Sjölin hele klinikken.

Hos tandlægen i Hellerup kan man på deres hjemmeside www.tandklinikken.biz blandt andet finde interessante billeder af selve bygningen og hvordan den har forandret sig gennem tiden. Det mere finurlige ved bygningen er, at den har fungeret som tandklinik i Hellerup i rigtig mange år og altså stadig er en tandlægeklinik i Hellerup den dag i dag.

Overblik

Tandlægen i Hellerup har mange forskellige behandlinger, de kan tilbyde dig. Alt lige fra grundige undersøgelser over mere komplekse tandoperationer til æstetisk tandbehandling. Tandlægen i Hellerup giver dig alle de muligheder, du har brug for, for at træffe de rigtige beslutninger. De sørger for, at du er tryg og giver dig et overblik over priserne – så du nemt kan beslutte dig. Priserne kan ses på deres tandklinikkens hjemmeside og et tandeftersyn kan du altid få til en fast lav pris.

Tandlægen i Hellerup har 5 hovedprincipper, som de altid søger at efterleve. Det er vigtigt, at man bevarer tænderne hele livet, og at man forebygger tandsygedomme. Et af de principper, som tandklinikken i Hellerup altid søger at efterleve, er, at behandling af tandpiner altid skal udføres så smertefrit, som det er muligt, så klienterne får den bedste og mindst traumatiserende oplevelse.

Kosmetik

I den kosmetiske afdeling hos tandlægen i Hellerup tilbydes blandt andet tandblegning, tandregulering og facader af plast og porcelæn. Hos tandlægen i Hellerup ved de, at tandblegning er meget populær, og tandlægen i Hellerup tilbyder tandblegning sikkert, hurtigt og smertefrit. Det er en behandlingsproces, som hedder Zoom-blegning. Behandlingen varer i 120 minutter.

Har du skæve tænder og har du brug for en tandregulering, hvor du samtidig undgår at bære de traditionelle togskinner? Så har din tandlæge i Hellerup den rette løsning for dig. De benytter nemlig en helt ny metode, som er udbredt i USA og England med stor succes – det er dog kun få tandlæger, der praktiserer den i Danmark. Din tandlæge i Hellerup tilbyder et helt nyt produkt ”Invisalign”, som sørger for at rette op på dine tænder ”helt usynligt”, da det er fremstillet af plastik. Behandlingen er som beskrevet helt smertefri.

Plastfacader og Porcelænsfacader

Hos din tandlæge i Hellerup tilbyder de både plast og porcelænsfacader. Af plastfacader findes forskellige typer af plast, som giver et flottere resultat kosmetisk.

Tandlægen i Hellerup ved præcis hvad det kræver for, at du får den bedste behandling, og rådgiver dig gerne så du kan træffe den bedste beslutning efter dine behov.

Hos Tandlægen i Hellerup kan du få porcelæn, som er noget anderledes end plast, da porcelænen giver en mere naturlig effekt i munden. Porcelænet bevarer samtidig glansen og har en større og bedre farvetilpasning. Det er meget svært at se forskel på, om det er porcelæn eller naturlige tænder, og brug af porcelæn er derfor naturligt nok meget efterspurgt hos klienterne. Hos din tandlæge i Hellerup anvendes porcelæn til mange andre forskellige typer af behandlinger; fyldninger, facader, kroner og broer.

Tandkroner

Hos din tandlæge i Hellerup kan du få lavet kronbehandlinger med mange forskellige muligheder. Kronbehandlingen sørger for at erstatte porcelænet, når den er blevet defekt.

Hos tandlægen i Hellerup kan du få en god pris, da tandklinikken køber billige kvalitetskroner hjem fra udlandet. Du kan også vælge at få lavet en stiftkrone, som sidder fast på den naturlige tandrod. Hos tandlægen i Hellerup kan du få både udenlandske tandkroner eller danske tandkroner, og det er helt op til dig, hvad du vælger.

Hos tandlægen i Hellerup rådgiver vi meget individuelt i forhold til, hvor holdbar dine tænder er og din økonomiske situation.

Det er vigtigt, at du føler dig tryg og sikker, når du træffer din beslutning om hvilken behandling, du skal have foretaget. Tandlægen i Hellerup har stor erfaring og du kan være sikker på, at du til hver tid får den rette rådgivning og støtte.