Historien bag Rudolph Care

Hvis du har fulgt bare lidt med i skønhedsnyhederne inden for de seneste par år, så har du med sikkerhed også hørt om det meget hypede skønhedsbrand Rudolph Care. Rudolph Care blev sat i verden af tv-kendis Andrea Elisabeth Rudolph, da hun tilbage i 2006 af Greenpeace blev teset for affaldsstoffer og skadelige stoffer i hendes krop. Testen viste, at hun var den af alle testpersonerne, der havde flest kemikalier i blodet, på trods af, at hun var den næstyngste af dem alle. Testen viste, at mange af de stoffer, hun havde i kroppen beviseligt var både skadelige og hormonforstyrrende, hvilket rystede hende, da hun var midt i en graviditet.

Andrea Elisabeth Rudolph, der står bag Rudolph Care fandt derefter ud af, at langt de fleste af de skadelige stoffer i hendes krop kom fra skønhedsprodukter. Cremer, olier, sæber og tonere, som hun havde brugt formuer på at forkæle sig med – i årevis. Eller, hun troede, at hun havde forkælet sig selv med dem.

Starten for Rudolph Care

Dette chok fik sat gang i tankerne hos Andrea Elisabeth Rudolph, som besluttede sig for selv at få sat en produktion af skønhedsprodukt i gang under navnet Rudolph Care. Tanken bag Rudolph Care var, at der absolut ingen kemi skulle være i produkterne. Produkterne fra Rudolph Care skulle være luksus til fingerspidserne, uden skadelige kemikalier samt af højeste kvalitet.

Når du køber prodúkter fra Rudolph Care får du hver gang et skønhedsprodukt, der er udviklet og uproduceret af de dygtigste danske eksperter inden for skønhed og hudpleje i Danmark. På grund af Andrea Elisabeth Rudolphs høje krav til produkterne bliver hvert og et testet af et testpanel, et laboratorium og af hende selv, såm de sikrer at samtlige produkter fra Rudolph Care lever op til de høje certificeringskrav samt Andrea Elisabeth Rudolphs høje krav til konsistens, effekt, duft og følelse på kroppen.

For Andrea Elisabeth Rudolphs handler det om at træffe et valg om ikke at forgifte sin krop, og hun mener at der bør være bedre information fra skønhedsbrands side om, hvordan indholdet af kemikalier kan skade kroppen. Vil du også forkæle dig selv med kemifri luksus, så thek de lækre produkter fra Rudolph Care ud eller find andre spændende hudplejemærker her.