Har du togskinner og døjer ofte med problemer?

Har du togskinner og døjer ofte med problemer? Kan du aldrig få fat på din tandlæge og smerterne bliver værre? Så skal du straks have fat i en ny tandlæge!

Der kan opstå mange problemer med en tandbøjle, som kan medvirke til mange smerter. Det er i forvejen frustrerende for mange at have togskinner. Det er både ubehageligt, men heller ikke et tilfredsstillende syn, når man først har fået den på. Man skal dog altid huske på resultatet, som er det hele værd!
Det kan dog være svært at se frem til dette, hvis man er ung og ikke vil have at alle ens venner skal se en med tandbøjle. Det skal man blot se bort fra!

Den første dag med togskinner

Jer som har haft eller i dag har togskinner kender til den forfærdelige følelse, når man får togskinner på. Det er en ubeskrivelig smerte, idet det hele trækker sig sammen med det samme. Man skal i flere uger spise suppe eller yoghurt, da man slet ikke kan tygge.
Tandbørstningen kan også gå hen og blive meget mere besværlig end man troede. For det første gør det bare ondt at snitte tandbørsten på sine ømme tænder. For det andet kan man ikke komme helt ind og få rene tænder, da hele munden nu er fyldt med metal. Man skal virkelig vænne sig til sit nye ”tandsmykke”!

Når smerten endelig har lagt sig, kan man ånde lettet op. Men så kan der gå hen og forekomme nye problemer. Man opdager nemlig hvor svært det er at spise offentligt, da der altid er noget siddende i tandbøjlen. Man kan derfor hurtigt gå hen og blive meget frustreret, da man hele tiden skal gå rundt med et spejl, tandtråd og en tandbørste.
Man skal dog stadig huske på de flotte tænder, som man får i sidste ende! Det er som sagt det hele værd!

Vær opmærksom med smerter

Når man har en tandbøjle, kan der som sagt forekomme mange smerter. I starten vil det altid føles meget ubehageligt, da hele munden skal vænne sig til, at der nu er metal. Man kan derfor få en del irritation i munden, som er helt normalt.
Men nu længere tiden skrider frem, skal man holde øje. Mange har døjet med problemer med selve tråden, som strammer togskinnerne. Tråden kan nemlig stikke ud, som rammer siderne i munden og man kan af den grund få store sår. Hvis dette sker har din tandlæge ikke været grundig nok. For så er de ikke klippet ordentligt, som er frustrerende. Man skal dog altid være opmærksom på dette, da det kun bliver værre, hvis man ikke gør noget ved det.

Det er dog ikke altid nemt at få fat på sin tandlæge, når man har brug for det. Det kan derfor anbefales at kende til en tandlægevagt, så man altid er sikker på, at man kan få hjælp med sine togskinner.
Tandlægecenter Højbro Plads er eksempelvis en tandlægevagt, som altid står klar, hvis du har smerter! Du kan derfor trygt ringe til dem alle tider på døgnet!