Filosofien bag Raunsborg

Raunsborg NordicDa modeekspert og kendis Jim Lyngvild i 2011 satte luft under vingerne på hans skønhedsbrand Raunsborg Nordic, var målet, at skabe en skønhedsserie, der kunne bruges af alle kvinder i alle aldre. Han var træt af, at mange skønhedsbrands udelukkende henvendte sig til de unge og smukke, der havde råd, hvorfor Raunsborg Nordic netop er blevet en skønhedsserie af hudplejeprodukter, som alle kan bruge og har råd til at bruge. Med han egne ord ville Jim Lyngvild med Raunsborg Nordic skabe et skønhedsbrand, som ”ikke kun henvendte sig til de velhavende, men også til konerne, kællingerne og dem midt i mellem”.

Jim Lyngvild ville med Raunsborg Nordic skabe et skønhedsbrand, der havde en overskuelig vifte af produkter og som havde den type produkter, som man havde brug for både morgen og aften samt til både kvinder og mænd. Med den tanke fik Jim Lyngvild sammen med den familieejede produktionsvirksomhed Plum A/S sat luft under vingerne for Raunsborg Nordic.

Raunsborg Nordic, fuld af brændenælder og birk

Jim Lyngvild var ikke i tvivl om, hvad temaet bag skønhedsbrandet Raunsborg Nordic skulle være. Han havde altid haft en lyst til at benytte sig af skandinaviens mange gode urter og blomster, hvilket han vidste bar på mange forskellige gode virkninger på især det skandinaviske folkefærds hud.

Da Jikm Lyngvild en dag sad og kiggede ud af hans vindue så han, hvordan alting var ved at springe ud, og han fik straks lyst til at gå ud og snuse og indånde den friske luft og de rare dufte. Med hans boligs placering var det omgivet af den nordiske flora fra alle sider: brændenælder, birk og masser af andre smukke urter, planter og blomster. Hen var sikker på, at i og med at denne fantastiske flora voksede her, så var der nok en højere mening med det, hvorfor de netop er blevet filosofien bag Raunsborg Nordics produkter.

Jim Lyngvild satte sig for at sætte sig godt og grundigt ind i, hvordan de forskellige urter, planter og blomster kunne bidrage med gode egenskaber til en hudpleje serie, og fandt ud af, at langt de fleste var både forfriskende og berigende. I dag står vi så med Raunsborg Nordic, en hudpleje serie, der er spækket med alt det gode fra nordens flora.

Raunsborg , også til mænd

Cirka to år efter Raunsborg Nordic blev sat i verden mente Jim Lyngvild også, at det var på tide, at der blev tilbudt hudpleje produkter målrettet de nordiske mænd. En hudplejeserie, som alle mænd kunne både tåle og havde råd til. Og kort tid efter stod Raunsborg MAN lanceret på det danske marked. Som mand vidste Jim Lyngvild, at mænds hud oftest er udsat for mere vind og vejr end kvinders hud er, hvorfor Raunsborg MAN serien er specielt udviklet til den maskuline hud, der også kræver daglige hudpleje. Raunsborg Man er udviklet efter samme principper som Raunsborgs andre produkter, men der er her fokuseret på hvilke aktiver og dufte fra naturen, der egner sig bedst til mænd.

Gældende for alle Raunsborg Nordics skønheds produkter er, at de alle er baseret på, hvad naturens mange virksomme egenskaber hos planter, urter og blomster kan bidrage med i hudpleje til mennesket. Megen viden om naturens helbredende effekt er gået igen i flere hundreder af år, og med Raunsborg Nordic gør vi brug af al denne indsamlede viden, vores forfædre havde om hvad der for eksempel var godt, når et sår skulle heles, når smerte skulle lindres, når man havde mavepine eller når udseendet skulle plejes. Al denne viden er gået i arv fra generation til generation. Med Raunsborg Nordic får du det hele.

Bliv også inspireret til din hudpleje her.