En brystforstørrelse er der mange forskellige årsager til

Der kan være mange forskellige årsager til, at man føler et behov for eller ønsker sig en brystforstørrelse. I nogle tilfælde kan det være fordi, at man har et brændende ønske om at få en endnu større barm, end den man har i forvejen. Andre gange ønsker kvinder sig en brystforstørrelse, fordi de i realiteten ikke har nogle bryster selv og måske højst to brystvorter på en flad brystkasse. Det kan også være, at man har et ønske om en brystforstørrelse, fordi man efter en amning, et vægttab eller af andre årsager, har fået bryster, der er begyndt at hænge eller ikke er så fyldige, som de førhen har fremstået. Andre igen ønsker en brystforstørrelse, fordi det ene bryst er en del større en det andet.

Uanset grunden til en brystforstørrelse er Nygart Privat Hospital eksperter og har mange års erfaringer med at foretage brystforstørrelser med brystimplantater og tager alle henvendelser fra nye som eksisterende kunder seriøst. Faktisk har den seneste kundetilfredshedsundersøgelse fra Nygart Privat Hospital vist, at op til 98 procent af kunderne er tilfredse med deres brystforstørrelse eller øvrige operation hos Nygart.

Brystforstørrelse: En efterspurgt kosmetisk operation blandt kvinder

Hvis du er en af de kvinder, der overvejer en brystforstørrelse med brystimplantater, er du ikke alene om den overvejelse eller tanke. Faktisk er en brystforstørrelse med implantater en af de mest efterspurgte kosmetiske operationer og samtidig stiger antallet af udførte brystforstørrelser også hele tiden. Det har dog heller ikke været mere sikkert, end det er nu, at få foretaget en brystforstørrelse. Netop fordi det er blevet en forholdsvis efterspurgt vare, der har været på markedet nu i flere år, er læger og kirurger blevet mere og mere bekendte med teknikker og metoder, der vedrører brystforstørrende operationer. Jo mere viden jo mere sikkerhed for patienterne.

Et forløb for en brystforstørrelse

Her nedenfor forklarer vi, hvad det kræver, at komme i gennem et forløb inden, under og efter du har fået foretaget en brystforstørrelse:

Når du har været på privatklinikken og lavet en aftale med kirurgen om en brystforstørrelse, hvor i har aftalt nærmere vedrørende udformningen, størrelsen, pris, eftervirkninger og meget andet, bliver der aftalt en tid for operationen.

Det er vigtigt, at du fire uger inden din brystforstørrelse ikke indtager smertestillende piller eller andre læge – som naturlægemidler, der har en blodfortyndende effekt. Det kan for eksempel være Aspirin, Ipren, E-vitaminer eller Omega 3 og 6 fiskeolier.

En måned inden brystforstørrelsen må du ikke få lavet nye tatoveringer, piercinger eller isat tandplumper i tænderne. Man skal undlade tatoveringer, piercinger og tandlægearbejde op til og efter en brystforstørrende operation, fordi det kan danne nogle bakterier i blodet, som kan sætte sig omkring de nye brystimplantater ved en brystforstørrelse.

Både fire uger inden og fire uger efter bliver det anbefalet, at du undgår p-piller og i stedet bruger en anden form for prævention, så du stadig undgår en eventuel uønsket graviditet.

Derudover er det stærkt anbefalelsesværdigt, at du kvitter smøgerne både fire uger inden og efter operationen. Hvis du ryger kan det nemlig skade det kosmetiske resultat, der kommer ud af din brystforstørrelse og samtidig også øge risikoen for infektion.

På selve dagen for en brystforstørrelse skal du huske følgende:

Det tager ca. en time til halvanden at få lavet en brystforstørrelse og herefter hentes du af den pårørende, du nu har lavet en aftale med. Det første døgn kan patienten godt opleve en del smerter og blødninger omkring brystforstørrelsen. I tilfælde af at både smerter og blødninger bliver ved, kontaktes lægen. En lille uge efter din brystforstørrelse skal du op på klinikken til et tjek, hvor alt tjekkes igennem for at se, om alt ser ud, som det skal.